De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (2)

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 16-11-2020

To translate his newsletter into different languages, click here

Vervolg Covid-19 stappenplan fase 1: Sta verspreiding van het virus binnen een land zo lang mogelijk toe. Zodra voldoende mensen besmet zijn in een land/regio, pas dan een gedwongen lockdown toe. Eerst een bepaalde regio daarna het hele land. Verbied tijdelijk het reizen naar andere landen.

Net als in diverse andere landen werd ook de Nederlandse bevolking in het voorjaar van 2020 door Rutte&Co met een- zoals zij dat noemden- intelligente lockdown geconfronteerd en aan regels onderworpen waarbij op grove manier inbreuk werd gemaakt op de grondrechten van de burgers. De Nederlandse rechtsstaat werd in het voorjaar voor onze ogen ontmanteld en onze basisrechten, onze privacy, onze vrijheid en onze mensenrechten grof geschonden.

De Nederlandse burgers werden geconfronteerd met de belachelijke 1½ meter samenleving, draconische bekeuringen, verklikkers en het verplicht dragen van zinloze mondkapjes in het openbaar vervoer. Mensen werden verplicht thuis te gaan werken. Docenten gaven les via videobellen afspraken bij zorginstellingen werden uitgesteld met dramatische gevolgen voor talloze patiënten. Kanker en hartpatiënten en mensen met andere ernstige lichamelijke aandoeningen werden nauwelijks behandeld omdat er geen plaats voor hen was in de ziekenhuizen.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl

Een gedachte over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (2)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

Reacties zijn gesloten.