De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (5)

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 07-12-2020

To translate his newsletter into different languages, click here

Vervolg Covid-19 stappenplan fase 2: Er zal begin 2021 een nieuw virus de kop op steken. Dit virus zal worden aangeduid als covid-21. Het aantal mensen dat sterft zal aanzienlijk hoger zijn dan die ten gevolge van covid-19. Het aantal patiënten zal ervoor zorgen dat het medisch systeem overbelast raakt. Dit zal doorlopen tot in het tweede kwartaal van 2021. Er zal een derde lockdown komen heftiger en langer dan de voorgaande twee in 2020. Onderdeel daarvan zal zijn een volledig verbod om te reizen. Halverwege 2021 zullen meer en meer bedrijven de deuren sluiten en burgers hun baan kwijtraken.

De lockdowns laten zien hoe het systeem van de machthebbers en hun marionetten werkt. De leiders van veel landen – groot en klein – implementeerden gelijktijdig vrijwel identieke maatregelen. Het is volkomen duidelijk dat ze daartoe de opdracht hadden gekregen. De maandenlange economische stilstand heeft de levens van miljoenen mensen verwoest. De lockdowns hebben ervoor gezorgd dat massa’s mensen niet langer voor zichzelf kunnen zorgen. Deze lockdowns zijn bedoeld om grootschalige voedsel- en brandstoftekorten, alsmede energieschaarste en steeds meer black-outs te veroorzaken, waardoor de zwaksten in de samenleving als eersten worden ‘weggesaneerd’.Wij zijn gewoon het vee dat door de machthebbers en hun marionetten wordt misbruikt om hun ranzige doelen te bereiken. Wij zijn niets anders dan pionnen op hun schaakbord, vervangbaar en wegwerpbaar.

De mensenrechtenschendingen die wij in 2020 hebben meegemaakt waren slechts een voorproefje van wat de wereldbevolking in 2021 zal meemaken. Er zal een permanente staat van angst gecreëerd worden, massaal verlies van banen en toenemende afhankelijkheid van de staat. Het individu zal worden onderworpen aan tirannie. Als gevolg van de lockdowns, ingesteld om het coronavirus te beteugelen, zijn de plannen om een nieuwe wereldorde te installeren in een stroomversnelling gekomen. Dat schrijft de Duitse professor Dr. Antony P. Mueller. Hij zegt dat er een sociaal kredietsysteem komt, waar China al mee werkt. Het systeem houdt in dat burgers een bepaalde score krijgen op basis van hun gedrag. Het is mogelijk allerlei rechten te verliezen, zoals de mogelijkheid om geld te lenen of naar het buitenland te reizen. Om de Great Reset uit te kunnen voeren, moet het menselijk gedrag veranderen en dus is transhumanisme onderdeel van het programma. Met behulp van nieuwe technologieën kunnen dissidenten er eenvoudig uitgepikt worden.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl

Een gedachte over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (5)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

Reacties zijn gesloten.