Hildegardhuis, logeeradres in de Bourgogne, Frankrijk

Standaard

Ons Hildegardhuis, geïnspireerd door Hildegard van Bingen

img_4981_med_hr

Ons Hildegardhuis heeft twee ruime gastenkamers, is gelegen in de mooie streek de Bourgogne in het departement de Côte d’Or in Frankrijk. U vindt ons, op 59 km ten westen van Dijon, op 18 km van Flavigny-sur-Ozerain en op 18 km van Montbard (station met TGV halte).

Omgeving

Ons Hildegardhuis is gelegen in een mooie en afwisselende heuvelachtige, bosrijke en landelijke omgeving met leuke oude pitoresque dorpjes en stadjes. Wij wonen midden in een uitstekend wandelgebied, maar u kunt hier ook goed fietsen. U kunt leuke uitstapjes maken in de omgeving. U vindt hierover meer informatie bij “ons aanbod” onder het kopje “vakantie in ons Hildegardhuis”

Vakantie met vrienden en familie

Ons Hildegardhuis is heel geschikt om iets bijzonders te doen met  vrienden en familie, zoals een ontspannen gezondheidsbrengendevakantie, een kookworkshop met gezonde, biologische voeding volgens Hildegard, een Hildegardse vastenkuur.

Wat bieden wij:

  • een plek om te ontstressen
  • lekker en gezond eten volgens de inzichten van Hildegard van Bingen
  • gezondheidsadviezen voor ziel, lichaam en….uw zintuigen
  • persoonlijke aandacht
  • ruime gastenkamers
  • comfortabel huis met veel ruimte en licht
  • grote tuin met verschillende terrassen
  • rustige, mooie, landelijke omgeving
  • hoge kwaliteit voor elke beurs

Sitemap: