Bovendien: Gevestigde orde draait volledig door…

Standaard

Geschreven door Nexus

Onze kranten gaan vandaag (!) zo ver dat ze de vluchtelingenstroom naar Europa, die aantoonbaar grotendeels uit andere landen dan Syrië komt, in de schoenen van Putin schuiven. Door de bombardementen op de terroristen zouden miljoenen Syriërs op de vlucht geslagen zijn. De werkelijkheid is dat veel Syriërs nu weer naar huis terug keren omdat grote stukken land die eerder door IS gecontroleerd werden ( lees de betaalde terroristen van de westerse elite ) dankzij de precisie bombardementen van de Russen in samenwerking met het Syrische leger, Hezbollah en Iran, bevrijd zijn en weer bewoonbaar. Maar als er ergens iets mis is dan moet Putin wel de schuldige zijn. De media laten de precisie bombardementen van de Russen zien, waarbij vrijwel geen slachtoffers vielen, openlijk via de grootste kanalen en beweren dan glashard dat de coalitie deze bombardementen uitvoerden. Het moet niet gekker worden!

De EU financiert de Turkse genocide van Koerden

Merkel, Rutte en de vele andere zogenaamde Europese leiders werken actief mee aan de genocide van de Turkse president Erdogan op de Koerden. Hoe kan een organisatie als de EU miljarden euro’s betalen aan een land dat bewezen genocide pleegt tegen een minderheidsgroepering? Maakt dat de EU niet medeplichtig aan de brute moord op honderden Koerdische vrouwen, kinderen en andere burgers?

Lees hier verder: www.bovendien.com/gevestigde-orde-draait-volledig-door