Liegt NASA over alles? – met filmpje

Standaard

challenger crew 30yrs laterHet komt niet vaak voor dat wij van Bovendien ons nog ergens over verbazen. Toch is dat de programmamakers van KlagemauerTV heel goed gelukt. In een indringende en bewijsvolle documentaire bespreken verschillende verslaggevers de ramp met het ruimtevaartuig Challenger in 1986 waarbij de voltallige bemanning het leven liet.

Wij schrijven wel vaker dat niets is wat het lijkt maar moeten wij nu ook deze ramp met andere ogen bekijken? Met een behoorlijke dosis scepsis begonnen wij met het belijken van de documentaire. Al na enkele minuten blijken de beelden zo duidelijk en de antwoorden van de aangesproken figuren zo onduidelijk en waanzinnig dat er nog maar weinig twijfel over blijft.

De bemanningsleden van de Challenger blijken op één na allemaal gewoon nog te leven! De meesten gebruiken zelfs hun eigen naam nog…

LEES HIER VERDER…

VIDEO: 
http://klagemauer.tv/index.php?a=showembed&vidid=8628