Moslimterroristen plannen aanslagen op christelijke begrafenissen en andere christelijke doelwitten

Leave a comment Standaard

Inlichtingendiensten: Moslimterroristen plannen aanslagen op christelijke begrafenissen en andere christelijke doelwitten – Sky News journalistenteam ontdekt massale smokkel vuurwapens van Oekraïne via Roemenië naar terreurgroepen in Europa

‘Dag X’ of ‘Uur U’, de dag waarop er in heel Europa tegelijkertijd honderden islamitische terreuraanslagen op de autochtone bevolking moeten worden gepleegd, met de bedoeling vele duizenden slachtoffers te maken, komt steeds dichterbij nu hoge officials in Duitsland hebben toegegeven dat ISIS in alle grote AZC’s een eigen geheime dienst heeft opgebouwd, en alleen al in Duitsland op meer dan 100 locaties terreurteams en slaapcellen heeft klaarstaan, wachtende op bevel om in actie te komen.

 

Lees meer…


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s