Moslimterroristen plannen aanslagen op christelijke begrafenissen en andere christelijke doelwitten

Standaard

Inlichtingendiensten: Moslimterroristen plannen aanslagen op christelijke begrafenissen en andere christelijke doelwitten – Sky News journalistenteam ontdekt massale smokkel vuurwapens van Oekraïne via Roemenië naar terreurgroepen in Europa

‘Dag X’ of ‘Uur U’, de dag waarop er in heel Europa tegelijkertijd honderden islamitische terreuraanslagen op de autochtone bevolking moeten worden gepleegd, met de bedoeling vele duizenden slachtoffers te maken, komt steeds dichterbij nu hoge officials in Duitsland hebben toegegeven dat ISIS in alle grote AZC’s een eigen geheime dienst heeft opgebouwd, en alleen al in Duitsland op meer dan 100 locaties terreurteams en slaapcellen heeft klaarstaan, wachtende op bevel om in actie te komen.

 

Lees meer…