Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!”

Standaard

Samenvatting van een rede van de vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans:

Frans Timmermans, Nederlands diplomaat en sinds 1 november 2014 eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en Eurocommissaris voor “Betere Regelgeving, Interinstitutionele Betrekkingen, Rechtsstatelijkheid en het Handvest van de grondvesten”, heeft tijdens een rede op het zogenaamde “Grondrechten Colloquium van de EU” (EU Fundamental Rights Colloquium) de leden van het Europees Parlement ertoe opgeroepen hun inspanningen te verhogen om “mono-culturele staten uit te roeien” en het proces van de invoering van de “multiculturele diversiteit” bij iedere natie in de wereld te versnellen.  

De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen willen, beroepen zich volgens Timmermans op een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom niet de toekomst dicteren. Europese cultuur en Europees erfgoed zouden slechts sociale constructies zijn en iedereen die iets anders zou beweren, zou kortzichtig zijn. Europa zou altijd al een continent van migranten zijn geweest en Europese waarden zouden betekenen dat men culturele diversiteit te accepteren zou hebben. Wie dit niet zou doen, zou twijfelen aan de vrede in Europa.

De massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook “de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.”

Timmermans is een van de eerste EU-leiders die zijn masker laat vallen en zijn ideeën zo duidelijk uitspreekt. Wat zijn uitspraken impliceren, is duidelijk: het bestaan van alle Europese volkeren staat op het spel!

Bron: http://unser-mitteleuropa.com – Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

>>  https://ejbron.wordpress.com/2016/05/05/vicevoorzitter-europese-commissie-frans-timmermans-mono-culturele-staten-uitroeien/


Opmerking: 

De EU lijkt besmet te zijn geraakt met een kwaadaardige tumor van grootsheidswaanzin want wat zij zo graag wil nastreven was namelijk precies datgene wat gruwelijke dictators als Adolf Hitler, Jozef Stalin en Mao Zedong eveneens wilden! Zij wilden ook het liefste een groot rijk met een kunstmatig aaneengesloten volk en iedereen daaruit werken, zo niet liquideren, die niet pasten in een proces van “multiculturalisme”! Hitler maakte echter de fout om het nationalisme en separatisme in Rusland van allerlei volkeren, die hem dolgraag wilden steunen tegen het communisme, gruwelijk te onderdrukken en te verpletteren waardoor hij WO II niet kon winnen. Stalin lukte het evenmin om dit te vernietigen waardoor zijn rijk hierdoor in 1990 instortte en Zedong had ook niet het ideale rijk kunnen scheppen. – Vergelijk bron