Joodse ‘nederzettingen – een verdediging [Gerd Buurmann]

Standaard

Terug naar Zion

MIDEAST-ISRAEL-PALESTINIAN-US-SETTLERJoodse ‘outpost’ ergens in Samaria

Bijna ieder land en een duidelijke meerderheid van de internationale organisaties wijzen de “nederzettingen”politiek van Israël duidelijk af. Kan de hele wereld zich vergissen? Deze vraag stel ik mezelf iedere keer als ik zie hoe duidelijk het wereldwijde front tegen Joodse “kolonisten” is. Zelfs diegenen die anders roepen “Geen mens is illegaal!” maken bij Joodse “kolonisten” een uitzondering.

“Illegale Joodse kolonisten” is een begrip waarover geeneens meer vragen worden gesteld. Men is het allemaal met elkaar eens. “Illegale Joodse kolonisten” zijn de grootste belemmering voor vrede. Kan de hele wereld zich vergissen?

View original post 2.664 woorden meer