VS schildert gevechtsvliegtuigen over in Russische kleuren voor false-flag aanval

Standaard

.

BERICHT  VERWIJDERD 

Xandernieuws : “Hartelijk dank voor de tips van enkele oplettende gasten dat dit ‘nieuws’ niet blijkt te kloppen. Helaas was ik niet in de gelegenheid de (voor mij onbekende) bron te controleren vandaag. Nu blijkt maar weer waarom dat altijd dient te gebeuren. Mijn excuses.”

OPMERKING op Facebook: “Russische gevechtsvliegtuigen hebben rechthoekige luchtinlaten onder de vleugels, Amerikaanse ronde van af de grond gezien. Ze rekenen niet met de de S-300 en S-400 systemen. Eén raket kan 10 projectielen (eventueel met kernkoppen) lanceren die 10 verschillende doelwitten volgen met een supersonische snelheid. Bij S-400 zijn dat bij één lading van 4 raketten 40 doelwitten.

Ik zou zeggen: droom maar rustig verder jongens… Waarschijnlijk gaan die filmen toch in Hollywood gedraaid worden.

Omdat nu Russische soldaten zij aan zij met Syrische soldaten vechten, halen ze alles uit de lucht wat niet thuishoort boven Syrië. De truuk met de “witte helmen” in Oost-Aleppo, waar de mensen van Al-Nusra en de hele rataplan zit, is ook al mislukt. De jongens van de brandweer staan al op voorhand klaar op de plaats waar de bom nog moet gaan inslaan?! Of staan met de lijkzak en brancard al klaar bij de gevangene die nog moet geëxecuteerd worden….?!