Een voorstel voor iedereen om direct naar de Hemel te gaan

Standaard

Een voorstel dat je tot nadenken zet…

Door de verdrukking naar de Hemel

cropped-jezus-christus-verlossing.jpg

 


Nu wil ik iets aan u voorleggen: ieder van ons kan de beslissing nemen om niet naar het Vagevuur te hoeven gaan.

Dat is echt mogelijk. We hebben werkelijk alle genade-instrumenten in handen om dat te kunnen verwezenlijken. De heilige Johannes van het Kruis zegt dat Gods voorzienigheid ieder persoon die zuiveringen laat doormaken, waardoor het mogelijk wordt, om op het uur van de dood direct naar de Hemel te kunnen gaan. De Voorzienigheid laat voldoende moeilijkheden en tegenslagen toe in ons leven en allerlei strijd en vormen van lijden en ziekten, opdat al de zuiveringen, wanneer we die ten volle aanvaarden volstaan om recht naar de Hemel te gaan na ons sterven.

Waarom is dit bij zoveel zielen toch niet het geval? Omdat we ons beklagen en opstandig worden. We aanvaarden niet met liefde en met heel ons hart dit cadeau, dat tijdens ons leven wordt geschonken. En…

View original post 800 woorden meer