Video: De evolutietheorie kan niet bewezen worden

Standaard

Afbeeldingsresultaat voor evolutietheorieEvolutie is volgens de gangbare wetenschap de manier waarop al het leven op deze aarde is ontstaan. Maar is dat wel zo?  Als je iets wetenschappelijk wilt aantonen wordt daarvoor de wetenschappelijke methode gehanteerd wat inhoudt dat iets waarneembaar, testbaar en dat de resultaten herhaalbaar zijn.

Nu daar ligt het grote probleem met de evolutie theorie, want die gaat er van uit dat een soort in een ander soort kan veranderen.  En dit is nog nooit in een waarneembare tijd aangetoond.   Het duurt miljoenen jaren en is daardoor dus nooit aantoonbaar.

We geloven dus dat de evolutie heeft plaatsgevonden, maar niemand heeft het ooit aan kunnen tonen, waarmee de Darwin evolutie een geloof is in plaats van wetenschap.

In de onderstaande video zie je dat zelfs studenten en professors niet 1 voorbeeld kunnen geven van een verandering van soort.

Toch vreemd dat een grote rondvraag op een universiteit over deze theorie geen enkel goed voorbeeld oplevert waarmee een eventuele evolutie kan worden aangetoond.

Dit geeft toch wel stof tot denken over wat ons altijd geleerd is, want het is misschien wel blind geloof in plaats van zeker weten.

Bron