Het verhaal van de geboorte van geadopteerde dochter Sami – Video

Standaard


Voormalig popgroep Kansas-zanger en producent John Elefante zocht contact met ‘Online for Life’ (= Online voor het Leven) voor de productie van zijn single “This Time”. De video laat het verhaal van de geboorte van zijn geadopteerde dochter zien, en geeft daarmee aandacht aan ‘Online voor het Leven’, een Stichting die informatie geeft tot redding van baby’s door de dood van abortus, zodat deze kinderen hun plek kunnen gaan innemen in de wereld.

“Ik kan me het leven niet voorstellen zonder mijn dochter Sami, en mijn hart breekt als jonge zwangere vrouwen geen moeder zullen gaan worden. In plaats van voor het leven te kiezen voor hun baby’s, kiezen ze voor de ontkenning van het leven en het recht om geboren te worden” zei Elefante.

“Als onze muziek op een of andere manier kan bijdragen om aandacht te krijgen over dit onderwerp en degene die een abortus overweegt de keuze te maken voor een andere optie zoals adoptie en daarmee voor het leven kiest, dan zijn wij ontzettend blij om dat te hebben bereikt.”

Informatie: http://ThisTimeForKeeps.com