Het verhaal van de geboorte van geadopteerde dochter Sami – Video

Leave a comment Standaard


Voormalig popgroep Kansas-zanger en producent John Elefante zocht contact met ‘Online for Life’ (= Online voor het Leven) voor de productie van zijn single “This Time”. De video laat het verhaal van de geboorte van zijn geadopteerde dochter zien, en geeft daarmee aandacht aan ‘Online voor het Leven’, een Stichting die informatie geeft tot redding van baby’s door de dood van abortus, zodat deze kinderen hun plek kunnen gaan innemen in de wereld.

“Ik kan me het leven niet voorstellen zonder mijn dochter Sami, en mijn hart breekt als jonge zwangere vrouwen geen moeder zullen gaan worden. In plaats van voor het leven te kiezen voor hun baby’s, kiezen ze voor de ontkenning van het leven en het recht om geboren te worden” zei Elefante.

“Als onze muziek op een of andere manier kan bijdragen om aandacht te krijgen over dit onderwerp en degene die een abortus overweegt de keuze te maken voor een andere optie zoals adoptie en daarmee voor het leven kiest, dan zijn wij ontzettend blij om dat te hebben bereikt.”

Informatie: http://ThisTimeForKeeps.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s