Miljarden mensen zullen in de Tegenwoordigheid van God een leven van eeuwige heerlijkheid genieten

Standaard

Jezus tot de Mensheid

24 november 2013

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer Ik kom om aan de mensheid verlichting te brengen van de pijn die zij ten gevolge van hun scheiding van God doorstaan hebben, moeten zij allemaal dankbaar zijn voor deze grote barmhartigheid. Hierdoor zullen miljarden mensen in de Tegenwoordigheid van God een leven van eeuwige heerlijkheid genieten.

Door deze grote Daad van Barmhartigheid breng Ik het geweldige nieuws van de glorieuze belofte, waarop Mijn Tweede Komst – die kort na de Waarschuwing zal volgen – Gods plan voor Zijn kinderen zal voltooien. Alle zielen zullen het geschenk van Mijn barmhartigheid krijgen, maar niet iedereen zal het aannemen. Aan diegenen die het niet aannemen, zal maar een korte tijd gegeven worden om te beslissen wat voor soort leven zij willen. Zij kunnen voor één kiezen waarin zij met lichaam en ziel in Mijn Nieuw Paradijs een volwaardig en volmaakt leven zullen leiden, of…

View original post 350 woorden meer