Het geloof van de geestelijkheid zal met voeten getreden worden door de grootste vijand van God die ooit op aarde zal rondlopen – de Antichrist

Standaard

Jezus tot de Mensheid

7 juni 2014

Mijn zeer geliefde dochter, de geest der Waarheid, die doorheen Zijn Kerk op aarde heerst, moet in stand gehouden, gekoesterd en gehandhaafd worden door die geheiligde dienaren van Mij aan wie Ik de zorg voor al Gods kinderen toevertrouwd heb.

De priesters in Mijn Kerk zullen weldra voor uitdagingen staan, die tot gevolg zullen hebben dat het velen zeer moeilijk zal vallen Mijn Woord te handhaven. Er zal hun, door de verraders onder hen, van alles voorgelegd worden dat niet van Mij komt.

Hoe snak Ik ernaar hun troost te bezorgen, en hoe zal Ik alles doen wat in Mijn macht ligt om hun ziel te vervullen met het vuur van de Heilige Geest. Ik zal dat doen zodat ze alert en kalm zullen blijven en niet zullen twijfelen wanneer er hun gevraagd wordt deel te nemen aan een leer die niet van Mij zal zijn. Als…

View original post 760 woorden meer