Wanneer jullie Mijn Woord verdedigen, zullen jullie beschouwd worden als wreed, onvriendelijk en weinig begripvol voor diegenen die niet in God geloven

Standaard

Jezus tot de Mensheid

5 augustus 2013

Mijn zeer geliefde dochter, hoe huil Ik van verdriet wanneer Ik de verschrikkelijke verdeeldheid zie die binnen Mijn Kerk op aarde opdoemt. De bitterheid van Mijn lijdensweg wordt echter verzacht door diegenen die oprecht van Mij houden en die zich reeds zorgen maken over de manier waarop Mijn Lichaam behandeld wordt.

Jullie mogen jullie nooit genoodzaakt voelen om om het even welke daad, handeling of woorden, die tegen Mij gericht zijn, te accepteren. Als jullie je onbehaaglijk voelen bij wat jullie aanschouwen – door diegenen die zweren dat ze met Mij verenigd zijn – wanneer ze Mijn Lichaam ontheiligen, moeten jullie je hart volgen. Ik Ben met jullie, elke seconde van deze grote geloofsafval, en wat diegenen betreft die op Mij blijven roepen: Ik zal jullie ogen openen voor de waarheid zodat jullie Mij trouw zullen blijven.

De tijd is nu bijna daar. De deuren van Mijn…

View original post 227 woorden meer