Nieuwe Film Garabandal: Alleen God weet het

Standaard

Korte inhoud

Garabandal, Alleen God weet het

Op 18 Juni 1961 in San Sebastian de Garabandal, een klein dorp in noord Spanje, vertellen vier meisjes, Conchita, Jacinta, Mariloli en Mari Cruz, dat zij in een verschijning de H. Aartsengel Michael hebben gezien. Een paar dagen later, op 2 Juli 1961 ontvingen zij bezoek van Onze Lieve-Vrouw van de berg Karmel. Na deze eerste ontmoeting, ontvingen zij meer dan tweeduizend bezoeken van deze hemelse Vrouw. De dorpspriester, Fr. Valentin en de brigadier van de Guardia Civil (de politie), Juan Alvarez Secco werden plotseling de hoofdpersonen van een overweldigend gebeuren. Zij moesten uitzoeken waar de waarheid lag, terwijl zij werden geconfronteerd met een perplexe overheid en dat met een steeds groeiende menigte mensen die, op zoek naar antwoorden naar het dorp kwamen. – Bron

Kijk HIER naar de Film