De 7 Onze Vaders van Zr. Brigitta 12 jaar lang

Standaard

Door de verdrukking naar de Hemel

Het twaalfjarige gebed aan de heilige Brigitta van Zweden

Het onderstaande gebed is, samen met de Rozenkrans van de goddelijke Barmhartigheid, een der belangrijkste gebeden die door de Heer, aan heiligen op aarde, is doorgegeven. Stel dit gebed niet uit en begin er vandaag reeds aan, want de genaden die God verleent, aan diegenen die het gebed bidden, zijn immens.

De heilige Brigitta was in bezinning toen Jezus tot haar sprak: “Weet dat Ik diegenen die twaalf jaren lang, dagelijks, zeven Onze Vaders en Weesgegroetjes bidden, ter ere van Mijn kostbaar Bloed, vijf genaden zullen bekomen:

  • De ziel die bidt zal niet lijden in het Vagevuur.
  • De ziel die bidt zal worden opgenomen tussen de martelaren, alsof dezevoor het geloof hun bloed hadden moeten vergieten.
  • Niemand in de volgende vier generaties van de ziel die deze bidt, zal verloren gaan.
  • De ziel die bidt kan drie zielen kiezen die Jezus in een staat…

View original post 797 woorden meer