De onthulling van de ‘Great Reset’

Leave a comment Standaard

De wereld gaat overgenomen worden (wij de bevolking) door KI (Kunstmatige Intelligentie), de COVID-19 (Corona) psyop of liever gezegd zoals het nu naar nieuwe ontwikkelingen uitziet, het grote ‘sociale experiment’ was het doel om dit plan te verwezenlijken, helaas is er weinig tijd over, om dit ‘duivels’ plan van de ‘schaduw-regering’ nog te kunnen stoppen.

Met Nederlandse ondertiteling dank aan Commonsense TV

Deze beelden zijn afkomstig van het YouTube kanaal Spiro Skouras. In deze video uit juni 2020, doet hij verslag over de implicaties van de ‘Great Reset’ (de ‘Grote Herstart’) van het Wereld Economisch Forum en de Vierde Industriële Revolutie, die versneld worden ingevoerd na aanleiding van de coronacrisis.

Verder lezen…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s