Vader Michel Rodrigue over de Grote Waarschuwing en de woelige tijden die in het verschiet liggen

Standaard

Gegroet o kruis, onze enige hoop

Normaal publiceer ik op deze website geen zo’n artikelen, maar vanwege de urgentie van de boodschap in dit artikel maak ik een uitzondering. U kunt het aannemen of links laten liggen – de keuze is aan u. Men weze gewaarschuwd. 

Vader Michel Rodrigue is de stichter en de Overste van een nieuwe fraterniteit (of broederschap) die erkend is door de Katholieke Kerk: de Apostolische Frateriniteit van St. Benedictus Joseph Labre in het bisdom Amos in Quebec, Canada. Hij werd geboren in een katholieke familie van 23 kinderen. Hij groeide arm op. Zijn familie leefde op een kleine boerderij, waar hard werk en hobbelige reizen naar de Zondagsmis met verschillende kinderen op een paard, zijn familie naar lichaam en ziel levend hielden.

Net zoals de H. Pater Pio en andere uitverkoren zielen, begon God de Vader tot Michel te spreken op jonge leeftijd. “Toen ik drie jaar oud was,” zegt vader…

View original post 7.205 woorden meer