Tweede Neurenberg tribunaal in voorbereiding – Nieuwsbrief Franklin ter Horst 8-3-2021

Standaard

Wereldwijd verzamelen vele duizenden artsen, wetenschappers en advocaten zich om een internationaal tribunaal voor te bereiden.

Ik heb in enkele voorgaande nieuwsbrieven al in het kort wat aandacht besteed aan de voorbereidingen voor dit tribunaal. Een aantal lezers zullen hier mogelijk ook al het een en ander over gelezen hebben zoals op de site xandernieuws posted 25-02-2021.Maar ik ga ervan uit dat vele lezers hier nog niet van op de hoogte zijn vandaar dat ik er in deze nieuwsbrief uitvoerig op terug kom.

Wereldwijd verzamelen vele duizenden artsen, wetenschappers en advocaten zich om internationaal tribunaal voor te bereiden, waar de corrupte overheden als oorlogsmisdadigers berecht zullen worden, net zoals gebeurde in de historische Neurenberg Trials na de Tweede Wereldoorlog. De bewijzen voor de verregaande misdaden van politieke overheden, media en gezondheidsorganisaties stapelen zich op, naarmate meer en meer deskundigen zich toewijden om alles uitvoerig te documenteren.

Op initiatief van een internationaal netwerk van bedrijfsjuristen is een Covid-19 onderzoekscommissie ingesteld met als doel een collectieve actie op internationaal niveau in te stellen. Volgens advocaat Reiner Fuellmich moet de Covid-19-crisis worden omgedoopt tot het “Covid-19-schandaal”en alle verantwoordelijken vervolgd worden voor civiele schade als gevolg van manipulatie en vervalste testprotocollen. Hij spreekt van ‘de grootste onrechtmatige zaak aller tijden’. Dit fraudeschandaalisondertussen uitgegroeid tot de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit.’ Overal staan juristen in de startblokken om het in Davos opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen. Volgens Fuellmich is alle fraude in het verleden door Duitse bedrijven gepleegd niets in vergelijking met de schade die deze Covid-19-zwendel heeft veroorzaakt en nog steeds veroorzaakt. 

Lees hier verder: Nieuwsbrief Franklin ter Horst, www.franklinterhorst.nl