EMF-straling triggert ‘corona’

Standaard

EMF-straling triggert ‘corona’ (en andere uitbraken van ziekte) door de vervuiling van de levens-ether-aardatmosfeer

Door Piet Tummers · 11 MAART 2021

Met elke introductie van een nieuwe elektromagnetische technologie gaat een uitbraak van ziekte gepaard. Dat is logisch, want mensen zijn elektromagnetische wezens. Dit patroon zien we nu ook bij de uitrol van 5G en het daarbij behorende ziektebeeld van het coronasyndroom.

We zijn inmiddels praktisch een jaar onderhevig aan wat wordt genoemd het ‘coronavirus’ respectievelijk de verschillende varianten daarvan. Over de grote vraag wat hiervan de oorsprong is hebben de geleerden nog steeds geen duidelijk antwoord.

Aan het slot van mijn artikel over ‘corona en 5G’ dat ongeveer een jaar geleden op TransitieWeb verscheen, opperde ik dat de zogenaamde corona-ziekte wel zeer veel aspecten kent die wijzen op een stralingsziekte.

In deze richting wijzen overigens meerdere auteurs en onderzoekers, zoals Magda Havas, Thomas Cowan, Bartomeu Payeras i Cifre, Arthur Firstenberg en Elke de Klerk.

In wat nu volgt wordt nog eens beargumenteerd en verder gemakkelijker inzichtelijk gemaakt dat EMF-straling de primaire veroorzaker is van het thans de kop opstekende ‘coronasyndroom’, een acute aandoening van de luchtwegen die fataal kan verlopen.

Voorts wordt duidelijk dat voorgaande ‘pandemieën’ en catastrofale ziekteverschijnselen ook op basis van nuchtere beschouwingen te correleren zijn met de enorm toegenomen EMF-straling om ons heen over de afgelopen decennia.

Lees HIER verder…