Er is een totalitair politiek bestel over Nederland uitgerold

Standaard

Hierbij de nieuwsbrief van 22-03-2021

De Nederlandse bevolking wordt inmiddels al een jaar lang met vernietigende mensonwaardige dwangmaatregelen geconfronteerd, waaronder onleefbare lockdowns, een grootschalige sociale ontwrichting, failliete bedrijven, een waanzinnige 1½ meter samenleving, een volkomen zinloze avondklok, slavenmaskers en een verbod om elkaar de hand te schudden. Er is een totalitair politiek bestel over ons land uitgerold. Censuur en discriminatie zijn onderdeel van wat men het nieuwe normaal is gaan noemen. De minachting voor het volk is tekenend voor de machtsverslaving van de volgelingen van Klaus Schwabs Great Reset. Velen hopen op versoepeling van de coronamaatregelen maar dat past niet in het Great Reset draaiboek en het Rockefeller Covid-19 stappenplan. Het ziet er eerder naar uit dat Rutte en anderen in de loop van dit jaar de dwangmaatregelen alleen nog maar verder zullen aanscherpen.

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief van Franklin ter Horst