Honderden artsen zijn het niet eens met het beleid van Hugo de Jonge

Standaard

Hierbij de nieuwsbrief van 05-04-2021

INHOUD:

(1) Honderden artsen zijn het niet eens met het beleid van Hugo de Jonge.

Demissionair minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, presenteerde op 19 februari jl. zijn nieuwe teststrategie. Een strategie waar vanuit de artsengemeenschap vol ongeloof op wordt gereageerd. Het Artsen Covid Collectief, dat ruim 1000 medisch specialisten vertegenwoordigt, vindt het massaal (snel)testen van de bevolking onacceptabel. Een sneltest/PCR-test meet geen virussen. Daarom kan de test op zichzelf ook geen diagnose stellen. Alleen na beoordeling van gezondheidsklachten door een arts kunnen deze testen een extra check zijn. Meer niet. Het testen van mensen zonder klachten is dan ook zeer onverstandig. “Wij maken ons ernstige zorgen over de maatschappelijke druk en angstcultuur die in stand gehouden wordt. Mensen volgen hierdoor bijna willekeurig adviezen van onze overheid op. Als medici twijfelen wij oprecht en ernstig aan zowel de fundamenten als de strategie van dit beleid.” In lijn met het advies van de Gezondheidsraad (14 januari jl.) die concludeert dat ‘een dergelijk beleid niet wenselijk en zelfs onrechtmatig is’, waarschuwt het Artsen Collectief voor de verregaande voorstellen.

(2) Transcriptie Politieverhoor nummer 19 van de Buitenparlementaire Commissie

(3) Politieke leiders worden blindelings geloofd en gevolgd

(4) Baby’s worden als proefkonijnen gebruikt.

De farmaceut Johnson & Johnson kondigde op 28 februari aan, plannen te hebben om zijn experimentele covidvaccin te testen op zuigelingen en zwangere vrouwen en mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem.

De gewetenloosheid kent geen grenzen om zelfs de allerkleinsten en de allerzwaksten in de samenleving te injecteren met giftige cocktailsDe vaccins die worden ingespoten zijn niet eens op ratten of muizen getest! Baby’s die als proefkonijnen worden gebruikt. Volgens dr. Mike Yeadon voormalig topman van Pfizer, worden er op dit moment misdaden tegen de menselijkheid gepleegd op grote delen van de wereldbevolking. “Als iemand de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldbevolking schade wil toebrengen of wil uitmoorden, dan kan dat met behulp van de systemen die nu worden opgetuigd. Het is heel goed mogelijk dat dit zal worden gebruikt voor grootschalige ontvolking.” .

Zelfs Tal Zaks, de man die bij Moderna verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het mRNA vaccin zegt dat je genetische code, oftewel DNA, wel degelijk kan veranderen en ben je geen origineel natuurlijk mens meer, maar een kunstmatig product.

(5) Coronavaccins veroorzaken bijzonder nare bijwerkingen en sterfgevallen.

Er zijn nog nooit vaccins geweest die zo onbeproefd waren en in zo’n korte tijd in zulke grote hoeveelheden op de markt gebracht.

Klik HIER voor de nieuwsbrief van Franklin ter Horts