Gezegende gebedsmiddag vanwege het Grote Feest van Barmhartigheidszondag!

Standaard

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

Beste mensen,

We kijken zeer dankbaar terug op een gezegende en genadevolle gebedsmiddag (van 14.15 tot bijna 17.00 uur), vanwege het Grote Feest van Barmhartigheidszondag in de kerk van Berg en Terblijt.Opvallend en hoopvol was de goede opkomst van zo’n 30 mensen, waarvan de meesten te biecht zijn gegaan.We hebben gisteren zeker de waarheid van de mooie woorden van Jezus aan de H. Poolse Zuster Faustina mogen ervaren: “Op die dag staan alle sluizen van de hemel, waardoor de genade vloeit, open”(nr. 699).

We zijn daarnaast zo vrij in de bijlage een mooi artikel/toespraak bij te voegen van de Vlaamse priester Armand Ory (met dank aan pastoor J. Geudens) uit 1990, maar nog zeer actueel.Onze Proost pastoor J. Burger en Mgr. E. De Jong waren recentelijk zeer positief over dit artikel. Mgr. E. De Jong zei letterlijk: “Het is een heerlijk en eerlijk artikel en kan zeker opgenomen gaan worden…

View original post 219 woorden meer