Keuze vrij bij mij…!

Standaard

De waarheid achter

Deze groep mensen werkt aan een platvorm waarop winkels en dienstverleners zich verzamelen die hebben aangegeven om in de toekomst zowel gevaccineerden als ongevaccineerden te blijven bedienen. Dit is een belangrijke ontwikkeling, en goed om te weten voor ieder van ons die zich zorgen maakt om de nabije toekomst, waarin ongevaccineerden steeds meer van de samenleving zullen worden uitgesloten.

Je kunt je als vrijwilliger aanmelden bij KVBM, en bijvoorbeeld meedoen met het werven van winkels, dienstverleners, etc. die op dit platform willen komen.Men streeft naar een landelijke dekking, zodat straks overal in Nederland toch winkels etc. te vinden zijn waar zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden terecht kunnen.

Een prachtig initiatief!

View original post