De FEMA Massagraven zijn Klaar !

Standaard

Bent u al de Pineut ?

De 10 Koninkrijken van FEMA – En de tien hoornen, die gij gezien hebt, zijn tien koningen, die het koninkrijk nog niet hebben ontvangen, maar als koningen macht ontvangen op één uur met het beest. Opb. 17:12

In de afgelopen paar jaar is er hard gewerkt en eindelijk is het zover. De FEMA Massagraven zijn klaar ! Of zo goed als klaar, dit betekend dan ook dat FEMA inmiddels bezig is de vele doodskisten te verplaatsen naar (voor ons verborgen) faciliteiten. Het is nu nog slechts een kwestie van tijd voordat alles wat in het duister verborgen is aan het licht komt ! Het zal voor velen een hard ontwaken worden in een afschuwelijke nachtmerrie als al die doomdenkers en aluhoedjes achteraf toch gelijk krijgen wanneer deze massagraven gevuld gaan worden met de lijken van de ongewensden !

Bron + Meer : Disclose TV | Zie ook : Niburu !

View original post 132 woorden meer