Het vaccin en aangepaste abortus: de feiten

Standaard

De waarheid achter

Samenvatting

  1. Alle nu in Nederland voor handen zijnde COVID-19 vaccins zijn hetzij getest dan wel ontwikkeld op cellijnen die teruggaan op cellen uit een nier en een netvlies van ca 18 weken oude foetussen, toen 14 cm groot, in Nederland geaborteerd in 1972 en 1985.
  2. De cellen blijven zich na cultivering continu delen. De cellijnen HEK-293 en PER.C6 zijn waardevol, zelfs gepatenteerd. Men injecteert bij de traditionele vaccins sporen van deze doorgekweekte cellen in het lichaam. Onderzocht is of het falen van AztraZeneca hieraan kon worden geweten, er zitten honderden menselijke eiwitten in.
  3. Over de wijze waarop het foetale weefsel bij HEK-283 en PER.C6 werd verkregen en verwerkt, is niet veel bekend. Wel over vele andere, vergelijkbare cellijnen: het weefsel mocht niet afgestorven zijn, en moest direct – binnen ca 5 min – versneden of ingevroren zijn. Dit lijkt op orgaantransplantatie, waarbij ook iedere seconde telt. Als gevolg zijn er vele gedocumenteerde gevallen bekend waarin het hart van het…

View original post 226 woorden meer