Topeconoom Armstrong: W.O. III is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen

Standaard

‘Ik heb het Westen gewaarschuwd geen grapjes uit te halen met Poetin,’ begint de Amerikaanse topeconoom Armstrong in zijn nieuwste bericht getiteld ‘De Derde Wereldoorlog begint nu in fasen.’ ‘Het is overduidelijk dat het Westen dezelfde fatale fout heeft gemaakt als Rome. Het heeft zijn economie verzwakt met Covid, en is zo geobsedeerd met proberen Rusland en China te dwingen te gehoorzamen aan hun VN-klimaateisen, dat ze uit het oog zijn verloren dat er in niet één van de grote landen gekwalificeerd leiderschap is, en ze hun hele militaire establishment hebben verzwakt met hun vaccineisen. Als er ooit een PERFECTE tijd voor WO-3 was, is dat nu.’

‘Westen zal worden verslagen als Rusland en China samenwerken’

Armstrong herhaalt dat hij eveneens heeft gewaarschuwd dat als China en Rusland samenwerken, ‘het Westen zal worden verslagen’. Volgens betrouwbare bronnen heeft China ‘vriendschappelijke’ betrekkingen aangeknoopt met Noord-Korea, dat een leger heeft van 1.469.000 manschappen. Noord-Korea wordt net als Rusland en China al heel lang gedemoniseerd door het hypocriete Westen, waar enkel nog een schijndemocratie heerst, en in werkelijkheid eenzelfde soort ongekozen totalitair clubje de dienst uitmaakt.

‘Daar bovenop heeft Poetin zojuist op veelzeggende wijze de inzet verhoogd door de Russische nucleaire afschrikmacht in hoge alarmstatus te plaatsen vanwege de stoere taal van het Westen en de ‘agressieve verklaringen’ van de leidinggevende NAVO-landen.’ De Russische president heeft ook gedreigd dat als Zweden en Finland zich bij de NAVO aansluiten er ‘schadelijke militaire en politieke gevolgen’ zullen zijn.

‘Rusland wil Oekraïne niet vernietigen, maar intact in handen krijgen’

‘Poetin is aan het schaken, terwijl de rest van de wereld aan het dammen was.’ Poetin gebruikt niet dezelfde strategie als de VS dat doet door ergens binnen te vallen en dan grootschalige vernietigingen aan de richten. ‘Hij wil Oekraïne intact, want het heeft het vruchtbaarste land voor voedselproductie. Vandaar dat Stalin al het voedsel stal en 7 miljoen mensen liet verhongeren.’

De leider van het Kremlin zal volgens Armstrong ‘NIET inbinden.’ Oekraïense steden worden nu omsingeld en afgesloten van de buitenwereld, net zolang tot ze zich overgeven. ‘Dat vergt tijd, maar dan heb je wel de stad in de inwoners. Je maakt het niet met de grond gelijk, je gaat niet iedereen vermoorden.’

De Westerse pers ‘verspreidt of doelbewust propaganda, of het zijn complete idioten. Poetin wil met zo min mogelijk burgerslachtoffers een nieuwe regering installeren. Iedere dode burger maakt van de overlevenden gezworen vijanden. Maar op de Amerikaanse manier kost het miljarden aan hulp om te herbouwen wat ze vernietigden, zoals Irak. Poetin gebruikt NIET deze strategie.’

Op dezelfde wijze wil hij niet het Oekraïense leger vernietigen, maar gevangennemen. ‘Zodra er dan een nieuwe regering is, worden het bondgenoten.’ Poetin heeft de Oekraïense luchtmacht wel weggevaagd. ‘Hij kan het hele land in minder dan 3 dagen vernietigen, maar dat doet hij niet.’

‘Russisch leger staat klaar Europa in te nemen’

Overigens is maar 30% van de Russische troepen de grens met Oekraïne overgestoken. ‘De meerderheid is daar om Europa in te nemen als ze daar stom genoeg zijn om zich met deze puinhoop te bemoeien.’ Dat bemoeien is in feite al indirect begonnen met het leveren van steeds zwaardere wapens aan Oekraïne.

Elders op zijn blog schrijft Armstrong namelijk dat deze Europese wapenleveranties feitelijk neerkomen op een oorlogsverklaring, reden waarom hij zich openlijk afvraagt of de Westerse leiders soms bidden om miljoenen doden. Als de huidige crisis toch nog kan worden bezworen, dan zal een grote internationale (wereld)oorlog echter alsnog in (uiterlijk) 2024 uitbreken.

Oekraïne wordt al jaren gebruikt als pion om de NAVO verder naar het oosten te doen oprukken, en raketten vlak bij de Russische grenzen en de hoofdstad Moskou te kunnen opstellen. ‘Kiev is zó corrupt, dat maar weinigen bereid zijn iemand anders de schuld te geven dan Poetin. Oekraïne heeft gefaald als pion. Ondanks Amerikaanse beloften voor steun werden er geen troepen gestuurd.’ De Westerse bemoeienissen met Oekraïne hebben de naoorlogse veiligheidsstructuur in Europa in gevaar gebracht. ‘Waarom zou Poetin zijn defensieve kernwapens op stand-by hebben gezet, denkt u?’

Zelensky probeert zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken

De door het Westen gesteunde fascistische tiran Zelensky deelt nu vuurwapens uit aan de bevolking, en zegt hen de Russen ook met molotov cocktails te lijf te gaan. ‘Dit is krankzinnig. Hij wil duidelijk dramatische beelden van dode burgers. Het is schandalig om ongetrainde burgers zulke wapens te geven. Die worden eenvoudig gedood door professionele soldaten. Poetin beseft heel goed wat Zelensky aan het doen is.’ Zelensky hoopt dat deze schokkende beelden de Amerikanen en Europeanen zullen overhalen hem militair te hulp te schieten.

Ook gebruikt verklaarde Russenhater Zelensky zijn eigen volk als menselijk schild door hen om zware wapens heen te zetten. Dit is bedoeld om zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers te maken, zodat de Russen als ‘kwaadaardig’ kunnen worden neergezet en hij eindelijk zijn zo vurig gewenste Derde Wereldoorlog krijgt. ‘Poetin weet dit en hanteert tot nu toe een belegeringsstrategie. Het internet is NIET geblokkeerd in Oekraïne. Wij hebben daar mensen zitten, en ik heb persoonlijke vrienden in Kiev.’

‘Westerse pers, doe je ogen open!’

‘Dus terwijl de Westerse pers Poetin en de Russen demoniseren, zijn ze slechts aan het dammen, en doen ze hun ogen niet open… Poetin heeft de steun van China. Niemand lijkt zich druk te maken om de plotselinge draai van China naar Noord-Korea. Hallo zeg! Onze pers is zó corrupt, dat ze niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is. Er wordt hier een veel groter spel gespeeld, en daar kunnen ze maar beter voor wakker worden.’

Vertaald door XanderArmstrong Economics