No Evolution – Video in English and Dutch

Comment 1 Standaard

De wetenschappelijke inhoud van deze video bewijst toch wel dat evolutie onmogelijk is

Evolutie: Feit Of Fictie?

Is de evolutietheorie gebaseerd op wetenschappelijk onweerlegbare feiten, of is het eigenlijk niet meer dan een filosofie, gebaseerd op de uitleg die mensen aan bepaalde feiten geven? Die vraag staat centraal. Het leidt tot verrassende conclusies die veel van de zogenaamde “feiten” ontmaskeren als fictie.

Nederlands ondertiteld!

Is the Theory of Evolution a scientific fact or a mere belief?  This is the only question this documentary seeks to answer. Five world top scientific minds give their answer on Evolution. A ground breaking video sold all around the world, award winning international documentary, now available for all to see.

Video’s:  http://www.noevolution.org in English 

Nederlands, hier : Gloria TV Media Player

Een gedachte over “No Evolution – Video in English and Dutch

  1. Pingback: No Evolution – Video in English and Dutch | 2012-2019

Reacties zijn gesloten.