Wetenschap toont aan: je kunt je DNA veranderen!

Standaard

Het menselijk DNA

Ben jij zo iemand die zich ‘verschuilt’ achter het DNA van je lichaam..? Of bijvoorbeeld je familie-DNA ‘de schuld geeft’ van wat jou allemaal overkomt op mentaal, emotioneel en/of fysiek niveau..? We krijgen het allemaal te horen.. Broodje aap: je DNA bepaalt je leven.. Hoe anders is het wérkelijk! Jouw DNA is geen noodlot, geen zwaar-van-Damocles dat boven je hangt, tot het verkiest jou te treffen.. Nee, DNA is veel meer een soort Cd die je kunt programmeren en her-programmeren. Sterker nog, waarschijnlijk ben je de eventuele slachtofferrol ook in je DNA aan het projecteren en programmeren..! Het DNA als een soort re-writable Cd-rom.. Terug in de tijd.. De wetenschap toont het keer op keer aan. Epi-genetica is geboren! »