Facebook dringt steeds meer privéleven binnen

Comment 1 Standaard
Vanaf 30 januari weet Facebook steeds meer over u. Het sociale medium gaat uw smartphonelocatie volgen, uw surfverkeer traceren en krijgt toegang tot al uw contacten uit het adresboek. Dit schrijft de Vlaamse zakenkrant De Tijd.
De uitvoering van de nieuwe privacyvoorwaarden was even uitgesteld. Maar eind deze maand is het dan echt zover. Het Londense advocatenbureau Simons Muirhead & Burton omschreef de nieuwe voorwaarden onlangs als “de meest opdringerige overeenkomst ooit gezien”. De nieuwe voorwaarden zorgen ervoor dat adverteerders op Facebook beter in staat zijn om hun klanten te benaderen. Iedereen die op het sociale medium wil blijven, zal dit moeten accepteren.
Facebook weet ook snel te traceren of iemand christen is, op basis van wat hij of zij deelt aan (christelijke) content en de likes die iemand geeft aan bijvoorbeeld een christelijk facebook-pagina zoals een artiest of schrijver.
Lees hier het artikel Facebook lanceert ‘de meest opdringerige overeenkomst ooit’.

Een gedachte over “Facebook dringt steeds meer privéleven binnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s