Een gedachte over “Forest Home – Gospel Video

  1. heb er twee bekeken eerwaarde en de gospel ook naar jou per mail gezonden, echt de moeite waarde hé, je moet geen Engels kunnen verstaan . hier en daar een woordje, maar we zien onmiddellijk waarover het gaat, heb er geweldig van genoten dak je hartelijk ervoor, overal kunnen delen uitgenomen op de G van Gravator zeker op WP. maar dat geeft niet hoor, mijn dag is goed gevuld. Wens je nog een gezellige donderdag toe met vriendelijke groeten van Walter.Ik weet zoveel niet hoor daarover, heb naar school geweest tot mijn 15 jaar, zal wel een stukje langer geweest zijn hé van jou 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s