Hysterie tegen Rusland – made in USA –

Standaard

Goede Vrienden,

We zijn nu wetenschappelijk, technisch en materieel in staat om aan iedere familie en wereldburger ruimschoots eten, kleding, onderdak, onderwijs en nog een pak technische hulpmiddelen te geven en de wereld in te richten als een soort sociaal 2,5-sterren hotel. Helaas, dit interesseert de machtigste wereldleiders niet. Zij willen oorlog, want dat brengt pas op. Kost wat kost zullen ze Daesh in leven houden als hun onmisbaar instrument voor een permanente oorlog. Gisteren waren de zionisten en Saoedi’s twee handen op één buik. Vandaag zijn de zionisten en de Turken bijzonder eensgezind. De toekomst van het wereldterrorisme is verzekerd. De aandacht moet inmiddels afgewend worden naar een ingebeeld gevaar. Daarvoor dient de huidige hysterie tegen Rusland – made in USA –. Ze wil ons doen geloven dat Rusland klaar staat om de Baltische staten binnen te vallen, terwijl het daar geen enkel militair of economisch belang bij heeft. De wapenindustrie, de militaire bases, monster-legeroefeningen, oorlogen tegen onschuldige volkeren en steun aan terroristen kunnen zo groeien als kolen, samen met de armoede en de ellende voor een massa mensen.
Europese leiders doen gewillig mee en laten zich als schoothondjes vertroetelen. Van een 2,5-sterren hotel naar een wereldomvattend concentratiekamp! Neen, van deze wereld is geen heil te verwachten.
Gelukkig begint de Europese Toren van Babel door de Brexit al flink af te brokkelen. Daniel Keller, de grootmeester van de Franse Loge heft een luide klaagzang aan – samen met zovelen! – omdat een van hun meesterwerken bedreigd wordt. Wij juichen en hopen dat de Europese landen hun vrijheid en eigen waarden zullen hernemen, samen met hun onvervreemdbare verantwoordelijkheid. Laat ze maar komen: na de Brexit, Vlexit, Nexit, Frexit…. om een nieuw Europa op zijn authentieke joods-christelijke wortels op te bouwen.
We hopen dat de weerstand van mensen van goede wil sterk genoeg wordt om de grootheidswaanzin van enkelen te stoppen. .

Pater Daniel

E-mailbericht namens pater Guy Borreman sj,
Zr Lucienne