Katholieke gespreksavonden in Bergeijk – kapelaan Bart Theunissen

Standaard

Bergeijk, 29 april 2017, kapelaan Bart Theunissen

DVD VIDEO: KLIK HIER 

Prachtige dvd-inleidingen over het geloof. In 15 landen op 50 locaties gefilmd. We bekijken de inleidingen van bisschop Robert Barron en nadien is er gelegenheid om met elkaar erover in gesprek te gaan.

Dinsdagavond 30 mei en alle dinsdagavonden van juni 2017
van 19.30-21.15 uur

Parochiezaaltje Hof 16 te Bergeijk

‘Catholicism’ is een serie van enkele katholieke gespreksavonden. De avonden beginnen met een inleidend woord op dvd en vervolgens gaat men in deelgroepen met elkaar in gesprek. Er zijn vijf avonden, die men zowel als geheel of afzonderlijk kan bijwonen.

Catholicism is voor iedereen
De ervaring leert dat deze avonden iets kunnen betekenen voor zowel mensen die op weg zijn naar de katholieke Kerk, voor mensen die het geloof willen verkennen, als voor mensen die reeds jaren katholiek zijn en over het geloof willen uitwisselen.

Opgave (graag, maar niet verplicht) of voor meer informatie:
kapelaan B. Theunissen;
Kerkstraat 96 Luyksgestel,
06-25451993; totustuus01@hotmail.com