Mgr. Athanasius Schneider waarschuwt voor coronavaccin dat ontwikkeld wordt met behulp van foetaal celweefsel

Leave a comment Standaard

Eindtijdklok

Diverse farmareuzen ontwikkelen een coronavaccin met behulp van celmateriaal dat afstamt van stamcellen van geaborteerde foetussen. Dit is uiteraard onethisch, en Mgr. Atahansius Schneider waarschuwt dan ook voor dit vaccin, dat hij ziet als een initiatief van Satan om aan iedereen abortus op te dringen.

Er zijn verschillende farmareuzen die momenteel een vaccin ontwikkelen door middel van celmateriaal dat afkomstig is van cellen van geaborteerde foetussen.

De vaccins die ontwikkeld worden door Moderna, Oxford Universiteit/AstraZeneca, CanSino Biologics/Peking Instituut voor Biotechnologie en Inovio Farma gebruiken een menselijke foetale niercellijn die HEK-293 genoemd wordt. HEK-293 werd oorspronkelijk genomen van nierweefsel van een meisjesfoetus die in Nederland in 1972 werd geaborteerd, en later in een lab in een cellijn werd ontwikkeld, in 1973. Gruwelijk!

Janssen, de farmaceutische afdeling van Johnson&Johnson gebruikt de menselijke foetale cellijn PER.C6 om hun coronavaccin te ontwikkelen. Het celmateriaal voor PER.C6 werd afgezonderd van het weefsel van de retina…

View original post 1.072 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s