Top-microbioloog over het coronavaccin: “Het is gevaarlijk en zal je ondergang worden”

Standaard

Eindtijdklok

Verschillende wetenschappers waarschuwen voor het coronavaccin. De geheel nieuwe techniek die men aanwendt in dit vaccin, is niet dat van een gewoon vaccin, waar men een immuunreactie wil teweegbrengen tegen resten van het virus. Met het coronavaccin wordt mRNA ingebracht van dat virus, dat zich zal inbouwen in uw eigen DNA in uw cellen, waardoor die een eiwit zullen aanmaken van dat virus, waarna het immuunsysteem dat eiwit zou moeten aanvallen. Maar eigenlijk komt het min of meer neer op genetische manipulatie. De gevolgen zijn dan ook compleet onbekend.

De wereldberoemde microbioloog Sucharit Bhakdi, M.D., verscheen afgelopen woensdagavond op Fox News om de wereld te waarschuwen voor een haastig geproduceerd COVID-19-vaccin.

American Thinker meldt: “Bhakdi is de co-auteur van “Corona: False Alarm?”, een enorme bestseller in Duitsland die in de VS op 2 oktober in het Engels werd gepubliceerd. Het boek is momenteel de # 1 bestseller in…

View original post 460 woorden meer