Het beste vaccin tegen elke vorm van kwaad

Standaard

door Z.E.H. Peter Klos

Beste mensen,

Binnenkort zal er een vaccin op de markt worden gebracht tegen het corona virus. Veel mensen zijn onzeker of zij dit vaccin moeten nemen of niet. Professor de Mattei schreef een heel goed artikel over deze vraag en wat voor gelovigen het beste vaccin is tegen elke vorm van kwaad. Ik bied u dit artikel graag aan. Laten we ook onze gebeden verdubbelen voor president Trump en de verkiezingen in Amerika. Wat de massa media ook mogen zeggen, is er een tsunami op komst van overweldigend bewijs van de grootste verkiezingsfraude uit de geschiedenis. God gebruikt president Trump om de leugen van de politiek en de massamedia, die allemaal in dienst staan van “de stad van de mens”, een stad zonder God,  een wereldorde van de Antichrist, openbaar te maken. Het is een epische strijd, waarin de Waarheid zal triomferen, maar waarvoor onze offers en gebeden nodig zijn.

In Christus verbonden, Peter Klos

Ga naar:

https://drive.google.com/file/d/16BQHC8zkt8jpH_KpHQFkz0yo8F9Duns3/view