Welkom in de Great Reset dictatuur Nederland

Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 18 januari 2021

En daar stonden ze weer op dinsdag 12 januari Mark Rutte en zijn handlanger Hugo de Jonge om geheel volgens het plan van Klaus Schwab het Nederlandse volk verder te resetten en te knevelen. Hoe zei die Klaus Schwab het ook al weer: ‘de pandemie biedt een mooie gelegenheid om de wereld te resetten.’ En dat is precies wat Rutte en anderen in Nederland aan het doen zijn. Om het volk verder te knevelen gebruiken ze de dreiging van de Britse variant van het coronavirus om de dwangmaatregelen met tenminste drie weken te verlengen. En natuurlijk ligt ook de avondklok weer op tafel als mogelijke maatregel ter beteugeling van het coronavirus. Het kabinet overweegt een verbod in te voeren om na 22 uur ’s avonds de straat op te gaan.

Een avondklok (spertijd) dient geen enkel doel behalve om de strik om de hals nog verder aan te trekken. Het gaat om een vergaande, vrijheidsbeperkende maatregel te vergelijken met de door de Duitse nazi-bezetter in gevoerde ‘spertijd‘. Het plan is niet nieuw want ook vorig jaar is het al een paar keer ter sprake gekomen. De plannen van de machthebbers moeten immers doorgaan. Mede als onderdeel van het fascistisch experiment The Great Resetzijn Rutte en anderen bezig de hele Nederlandse samenleving aan diggelen te slaan. Niets zal de machthebbers en hun trawanten ervan weerhouden hun satanische plannen uit te voeren en een begin te maken met de grote schoonmaak van de wereldbevolking en zullen daarbij geen tegenstand dulden.

Lees HIER verder