De boodschap van 25 januari aan van O.L. Vrouw aan Marija

Standaard

De waarheid achter

Dierbare vrienden,
 
Allereerst treft u hierbij de boodschap van 25 januari aan van O.L. Vrouw aan Marija.
 
Dierbare vrienden, iedereen beseft inmiddels dat dit een uitzonderlijke en moeilijke tijd is. O.L. Vrouw zegt dat we nooit meer teruggaan naar wat wij “normaal” noemen. Laten we God danken voor al het goede dat we wel nog hebben. De goede God geeft graag aan dankbare mensen en laten we ook danken namens al diegenen, die er nooit aan denken om God te danken.
 
Dan willen we iets zeggen over het vaccineren. Veel mensen aarzelen of zijn huiverig om zich te laten vaccineren. Wat zeggen Jezus en Moeder Maria hierover?

Al in 2010 heeft Jezus gewaarschuwd dat er een door mensen veroorzaakte pandemie zou komen. Deze wordt veroorzaakt door de “wereld-elite” met als doel de wereldbevolking te verminderen. Jezus waarschuwde toen al om niet in te gaan op de…

View original post 571 woorden meer