De grote Reset – Winter Oak

Standaard

The Great Reset (ook bekend als Build Back Better, The Fourth Industrial Revolution, the New Normal, the Green New Deal of the New Deal for Nature ) is een poging tot een wereldwijde kapitalistische staatsgreep op een zo grote schaal dat nog nooit eerder was gedacht. Het is een poging van de zeer rijke elite om totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam.

De toekomst die ze voor ons hebben uitgestippeld is een fascistische transhumanistische hel waarin vrijheid is afgeschaft en mensen worden samengevoegd met robots en omgezet in handelswaar voor elite-winst.

Er is een enorme overlapping tussen degenen achter dit verraderlijke plan en de klimaatkapitalisten die wij en anderen eerder hebben blootgelegd.

Het bedrog is in wezen steeds hetzelfde; met behulp van een façade van de strijd tegen klimaatverandering, of een virus, of zelfs sociaal onrecht, wil deze criminele maffia ons, onze kinderen en de kinderen van onze kinderen in een ellendige toekomst van slavernij dwingen, terwijl ze zichzelf zien als onbetwiste heersers van de wereld.

Lees hier verder: Winteroak.org.uk