De heersers van de Great Reset (Nieuwe Wereld Orde) met haar argeloze burgers

Standaard

De waarheid achter

Het alziend ‘Oog’

Dat we dit ‘oog’ steeds vaker zullen zien opduiken heeft ermee te maken dat ‘men’ (diegenen die achter de controle maatschappij zitten, c.q.Illuminati), ons hiermee programmeren.Dit heet conditioneren en dat wil zeggendoordat je stelselmatig telkens opnieuw met dezelfde afbeeldingen of bewoordingen geconfronteerd wordt, het als het warede gewoonste zaak van de wereld wordt. Het word je met de paplepel ingegoten en er is geen haan die er naar kraait. Doordat je ermee opgroeit wordt het vertrouwen gewekt. Dit is zo’n subtiele manier van programmeren dat je het nog niet eens in de gaten hebt; en de kwaaie praktijken die er achter zitten zul je al helemaal niet zien, tenzij God je de ogen opent!

Dit conditioneren is een onderdeel van de voorbereiding op de komst van de Antichrist en een totalitaire ‘politie’staat. 9/11/2001 heeft de wereld veranderd. Zij is sinds die dag niet meer hetzelfde. De Duisternis…

View original post 133 woorden meer