Microsoft vroeg in 2019 een patent aan voor cryptovalutasysteem gekoppeld aan lichaamssensor, met als publicatienummer WO2020060606

Standaard

EINDTIJDKLOK

“En het maakt dat allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven, een merkteken ontvangen op hun rechterhand of op hun voorhoofd; en niemand kan iets kopen of verkopen als hij dat teken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam, niet draagt. Nu komt het aan op scherpzinnigheid! Wie doorzicht heeft kan het getal van het beest berekenen. Het duidt een mens aan en het getal van die mens is 666.” – Apoc. 13,15-17

De hele lockdown en de dramatische gevolgen betreffende het COVID-19 virus begint toch meer en meer niet zó toevallig te lijken. De economische depressie die eraan zit te komen, zal ongetwijfeld gebruikt worden om een nieuw financieel systeem op poten te zetten, waarbij cash geld wordt verbannen “uit angst voor besmetting via papiergeld”. En laat het nu net Microsoft zijn die vorig jaar een patent aanvroeg voor een cryptovalutasysteem gekoppeld…

View original post 706 woorden meer