H. Mis ter ere van het Heilig Hoofd van Jezus, Zetel van de Goddelijke Wijsheid

Standaard

H. Hoofd van Jezus

Misformulier H. Hoofd van Jezus, vrijdag 18 juni 2021

H. Mis ter ere van het Heilig Hoofd van Jezus, Zetel van de Goddelijke Wijsheid (wit)

Vrijdag, Octaafdag van het Heilig Hart.Ter ere van het Heilig Hoofd van Jezus, zetel van de Goddelijke Wijsheid, heiligdom van de krachten van de ziel, centrum van de zintuigen en regerende macht van het heilig Hart.Het bekroont en verstevigt niet alleen toewijding aan het Heilig Hart, maar vat op zichzelf alle aanbidding samen voortvloeiend uit de Heilige Mensheid van Christus, onze God en Koning.

Gebed

O God, Die in het Heilig Hoofd van Uw Zoon, gewond door onze zonden, genadig toestaat om ons de oneindige rijkdom van Uw Wijsheid te schenken; sta toe, smeken wij U, dat wij, door deze Wijsheid met toewijding te vereren, onze plicht van waardige aanbidding kunnen vervullen. Door Jezus Christus, Uw Zoon die met U leeft en heerst in de…

View original post 592 woorden meer