Farmaceutische reuzen, Gates, Fauci, Britse functionarissen beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid, Internationaal Strafhof

Standaard

RIO DE JANEIRO, BRAZILI – Britse functionarissen en de meest invloedrijke figuren op het gebied van de volksgezondheid worden beschuldigd van genocide, daarbij verwijzend naar een reeks statistieken over de impact van “vaccins” en beleid dat is opgelegd onder het mom van “het verminderen van COVID”.

Een groep, waaronder voormalig Pfizer vice-president Dr. Michael Yeadon, diende namens Britse burgers een klacht in bij het Internationaal Strafhof (ICC) tegen Boris Johnson en Britse functionarissen, Bill en Melinda Gates, CEO’s van grote farmaceutische bedrijven, voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, en anderen wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Het ICC heeft de zaak erkend en heeft het volgende referentienummer OTP-CR-473/21 toegekend.

De verdachten zijn onder meer:
• Dr. Anthony Fauci;
• Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO);
• June Raine, uitvoerend directeur van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA);
• Dr. Radiv Shah, voorzitter van…

View original post 917 woorden meer