President Biden: “De ongevaccineerden kunnen binnenkort naar gevangenkampen worden gebracht”

Standaard
de-ongevaccineerden-kunnen-binnenkort-naar-gevangenkampen-worden-gebracht

30-12-21

Volgens president Biden wacht “een winter des doods” op iedereen die de experimentele COVID-prik afwijst, waarvan trouwens consequent is aangetoond dat die veel meer kwaad dan goed doet.

Een verklaring van het Witte Huis van 16 december 2021 luidt: “Voor de ongevaccineerden staat ons een winter van ernstige ziekte en dood te wachten. Voor henzelf, hun familie en het ziekenhuis dat ze weldra zullen overspoelen.” Die exacte zin werd de volgende dag herhaald door COVID-19 reactiecoördinator Jeff Zients tijdens een virtuele persconferentie, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Weerzin over Biden’s ongevoeligheid

Zoals gemeld door MSN’s Claire Goforth, viel de “voorspelling” niet in goede aarde bij het publiek. “De meeste mensen haten het. Ze vinden het hardvochtig en wreed,” zei Goforth, die een aantal reacties op Twitter citeerde, waaronder een van John D. Davidson:

“Als je wilt dat het halve land de regering haat en zich verzet tegen haar edicten en adviezen, zou het moeilijk zijn om een betere strategie te bedenken dan dit.”

Een Twitter-gebruiker met de naam Martyr Made merkte op: “De agressieve ons/zij-taal in deze boodschap van het Witte Huis is krankzinnig.” Olivia Nuzzi, een verslaggever voor New York Magazine in Washington, D.C., tweette: “Voor wie is dit? Ongevaccineerde Amerikanen laten zich niet overtuigen door dit soort berichtgeving.”

Ronald Klain, stafchef van het Witte Huis, verdedigde Biden door te zeggen: “We hebben de plicht om mensen te waarschuwen wat hen te wachten staat als ze niet gevaccineerd zijn.” Maar vanuit mijn perspectief is het probleem dat ze blijven doen alsof leugens de waarheid zijn en de waarheid leugens. Alles staat op zijn kop, en velen verwerpen deze “winter van rampspoed” boodschap om het simpele feit dat ze weten dat het tegendeel waar is.

Als we uitgaan van de werkelijke wetenschap en gegevens, had de waarschuwing van Biden gericht moeten zijn tot de gevaccineerden, omdat alles erop wijst dat de twee- en drievoudig gevaccineerden een verhoogd risico lopen op infectie, vooral met de Omicron-variant.

Een van de redenen hiervoor is dat de COVID-prik het aangeboren en het adaptieve immuunsysteem herprogrammeert, waardoor het immuunsysteem wordt uitgeput. Uit gegevens blijkt ook dat hoe zwaarder een bevolking wordt “gevaccineerd”, hoe hoger het aantal ziektegevallen wordt.

 » Lees verder

Overgenomen van: https://apokalypsnu.nl/2021/12/30/de-ongevaccineerden-kunnen-binnenkort-naar-gevangenkampen-worden-gebracht/