Niets of niemand is het waard dat ik ziek word

Standaard

De Argeloze Duif

Frontnieuwszegt het zo: “Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte”.


Msn.com:Oh no: 1 op de 7 mensen ruziën met familie of vrienden over corona. De meeste ruzies vinden plaats tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Het is al bijna twee jaar het gesprek van de dag: corona. Het onderwerp komt dagelijks aan bod in het journaal en talkshows, maar ook onderling raken we er niet over uitgepraat. Die gesprekken eindigen soms…

View original post 263 woorden meer