Open brief E. Qimron aan de minister van volksgezondheid en zijn medewerkers: “Het wordt tijd dat u uw mislukking erkent!”

Standaard

Open brief E. Qimron viraal

Prof Ehud Qimron, afdelingshoofd microbiologie en immunologie universiteit Tel Aviv (Israël) schreef op 14 januari 2022 een open brief aan de minister van volksgezondheid en zijn medewerkers: Het wordt tijd dat u uw mislukking erkent! Enkele dagen later was de brief al door meer dan 5 miljoen mensen gelezen en in 16 talen vertaald. En laten we niet vergeten dat hetzelfde geldt voor onze ministers van volksgezondheid en hun medewerkers. Ziehier een greep uit de inhoud.

De waarheid van uw gezondheidsbeleid dat aan het instorten is, begint duidelijk te worden en zal uiteindelijk overwinnen. In nagenoeg al uw ondernemingen ben je mislukt, wat zelfs de media niet meer verborgen kunnen houden. Tegen alle wetenschap in heb je niet willen erkennen dat besmettingen met golven komen en vanzelf weer uitsterven. Met grote mediacampagne heb je je wijsgemaakt dat je de golven overwonnen hebt. Je hebt niet willen aanvaarden dat gewone genezing meer bescherming biedt dan een vaccin en dat gevaccineerden gevoeliger zijn voor besmetting. Je hebt de “verklaring van Barrington”, ondertekend door meer dan 60.000 wetenschappers en professionele zorgverleners niet willen erkennen. “Door uw handelen heb je onherstelbare schade toegebracht aan het vertrouwen van het publiek”. Door uw arrogantie vergat je dat de waarheid uiteindelijk toch boven komt. Honderden miljarden heb je besteed aan de controle van de media, aan tests die niet werken, aan destructieve maatregelen en een politiek die het gewone dagelijkse leven gedurende twee jaar totaal verstoorde. U hebt de opvoeding en de toekomst van onze kinderen vernietigd”. Omwille van u beginnen ze te roken, drinken, verslaafd te worden, stoppen ze met studeren.  U hebt schade toegebracht aan de economie, aan de mensenrechten, aan de middelen van bestaan voor de burgers, aan hun geestelijke en fysische gezondheid. Zonder enige wetenschappelijke verantwoording voert ge een draconische politiek van discriminatie zelfs onder kinderen. Uw politiek heeft alleen maar steeds meer slachtoffers gemaakt. U hebt de economie vernietigd, gezorgd voor meer werklozen, de opvoeding van de kinderen verwoest.

Er is nu geen enkele medische noodzaak, maar uj houdt gedurende deze twee jaar zorgvuldig deze illusie in leven omwille van uw honger naar macht, geld en controle… in plaats van geld te besteden aan het versterken van het gezondheidssysteem” (https://swprs.org/the-qimron-letter-goes-global/)

Bron: uit email van pater Daniel