Microscopie expert: flacons bevatten grafeenoxide, parasieten en nanodeeltjes van roestvrij staal

Standaard

De waarheid achter

Dr. Jane Ruby sluit zich aan bij Stew Peters om de bevindingen van Dr. Robert O Young te bespreken, gepubliceerd op 20 augustus,getiteld”Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”.

Dit rapport moet worden beschouwd als een waarschuwing voor iedereen die de prik overweegt cq ontvangen heeft.


Video op: https://forbiddenknowledgetv.net/microscopy-expert-vials-contain-graphene-oxide-parasites-stainless-steel/


Dr. Young is een microscopie-expert die zijn bevindingen publiceerde, compleet met afbeeldingen, na het onderzoeken van de inhoud van de vier openbaar beschikbare COVID-19-prikken met verschillende microscopiemethoden, waaronder fasecontrastmicroscopie, transmissie- en scanningelektronenmicroscopie en energiedispersieve röntgenspectroscopie.

Hij stelde vast dat de flesjes grafeenoxide en nanodeeltjes van roestvrij staal en andere giftige metalen bevatten, waar we al over hadden gehoord, te beginnen met dr Ruby’s optredens met Stew Peters begin juni.

Ze citeerde artikelen gepubliceerd door de NIH over“Manipulatieve magnetische nanogeneeskunde”als “de toekomst van COVID-19 pandemische therapie” en over SPIONs ofSuperparamagnetic Iron Oxide Nanoparticles

View original post 119 woorden meer