Hoopvol bericht van Reiner Fuellmich (update)

Standaard

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

engelse vlag

Op 23 januari jl. werd er een persconferentie gehouden in Brussel, georganiseerd door Childrens’ Health Defense Europe, waar onder andere Reiner Fuellmich en Viviane Fischer spraken over het aankomende strafproces waar ze al anderhalf jaar aan werken met advocaten en wetenschappers uit de hele wereld. Zie hiervoor het vorige artikel met het interview van Maria Zee met Reiner Fuellmich. Dit is inmiddels ruim 22.000 keer bekeken.

Deze persconferentie kun je hier helemaal zien (Engels gesproken), deze duurt ruim twee en een half uur. Om zo’n lange video te vertalen en te ondertitelen neemt helaas teveel tijd in beslag. Vandaar dat ik er een stuk uitgehaald heb en dat deel heb vertaald en ondertiteld.

Dr. Reiner Fuellmich verwacht dat eind volgende week de zaak van start gaat. Zodra er meer nieuws is zal ik dat hier publiceren. 

Maar eerst kun je kijken en luisteren naar deze update, een optimistische boodschap…

View original post 90 woorden meer