Een perfecte samenvatting van wat er zich afspeelt.

Standaard

EINDTIJDKLOK

Op Russia Today stond een zeer gevatte commentaar onder een artikel omtrent de crisis rond Rusland en Oekraïne, welke eigenlijk perfect samenvat wat er zich aan het afspelen is, en wat wij ook weten uit de profetieën van onder meer het ‘Boek der Waarheid’.

Let nu op, jullie geïndoctrineerde, achteloze volgers. Eerst een fake pandemie, dan de oplossing… een speciaal brouwsel ook gekend als de vaccins, om de populatie binnen de volgende aantal jaar te reduceren; dan de betaalbaarheid van energie [die in het gedrang komt], gevolgd voor gebrek aan voedsel… en er komt meer… Het grote plan van Klaus Schwab en zijn volgelingen gebeurt nu recht vóór jullie, terwijl de meesten van jullie denken dat dit iets is tussen de Russen en de Amerikanen. Ieder scenario werd zorgvuldig op voorhand gepland om eruit te zien als een echt conflict, niets in dit is spontaan. […]

Martin Riggs

En zo…

View original post 344 woorden meer